Ceramica de soare la Asociația Prietenia


Am fost invitata de Asociația Prietenia  sa tinem doua ateliere de pictura de lut și de olarit in cadrul “Simpozionului de formare Somnul -resursa vieții”.
Acum câțiva ani am făcut parte din Echipa Prietenia, coordonând Atelierul Artizanat, așa ca am participat cu foarte mare bucurie și nerabdare.
Tinerii cu dizabilități și invitații -aproximativ 40 de persoane, au pictat cu mult talent și cu infinita rabdare obiectele aduse de noi.

 

După ce au participat la alte ateliere, ținute de formatorii prieteni din Elveția, Danemarca și America, am petrecut cu totii o după-amiaza excelenta, făcând primii pași in învățarea olăritului.


Obiectele pe care le-am adus biscuitate de la atelier au fost apoi puse in cuptor la glazurat și aduse alături de alte câteva cu sigla asociației peste câteva zile, la festivitățile de încheiere a simpozionului.


In general, in atelier pictam cu pigmenti lutul nears, biscuitându-l și glazurând după decorare. Deoarece transportul ar fi fost dificil și obiectele foarte fragile, am ales sa le aduc obiectele arse și le-au decorat cu underglaze.


2 commentaires

  • superb!!!Este incredibil ce poti face cu vointa…

    Maia
  • Felicitări!

    Hera Cezarina

Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approvés avant d'être affichés